Uw nagelstyliste in Culemborg!

 

Welkom op mijn website!

Bent u op zoek naar een goede nagelstudio in Culemborg? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Danique Zuurmond en ik ben sinds 2013 werkzaam als nagelstyliste. Ik ben gespecialiseerd in het zetten van gel en acrylnagels. Of u nu houdt van ronde of rechte nagels, een klassieke French of een leuk kleurtje, alles is mogelijk en samen kunnen we kijken wat het beste bij u past!

Ik vind het belangrijk om hygiënisch te werken. Dit houd in dat elke klant bij mij haar eigen vijlen heeft en mijn werkplek na elke klant word schoongemaakt en gedesinfecteerd. Een behandeling bij mij duurt ongeveer vijf kwartier. 

Mijn salon is gevestigd in schoonheidssalon Secnd skin in Culemborg Parijsch. Waar ik vanaf oktober 2017 voor mijzelf begin. De adresgegevens kunt u vinden onder het kopje 'route' links bovenaan de pagina, zo ook de prijslijst. Graag tot ziens in mijn salon!


 

 

 

Openingstijden

Openingstijden

Ik werk uitsluitend op afspraak. Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie even contact met mij op. Dit kan via telefoonnummer: 0622783873 of via E-mailadres: Nailboutiquedanique@hotmail.com